Sanovnik telefon – Šta znači sanjati telefon?

Snovi o telefonu nisu toliko česti ali vredi ih protumačiti. Ovi snovi uglavnom simbolišu vašu želju da nekome nešto saopštite u realnom životu.

Ipak, značenje sna o telefonu zavisi od toga da li ste u snu samo videli neki telefon ili ste na njega pričali, da li ste pričali sa voljenom osobom, da li ste sanjali da razgovarate na mobilni ili ste sanjali da je telefon bio pokvaren.

Sve su ovo različite okolnosti koje možete videti u snu, a koje će svakako uticati na značenje vašeg sna.

U nastavku možete videti neke od najčešćih snova o telefonu i njihova značenja. Nadamo se da će vam ovaj članak biti interesantan i koristan  i da ćete posle čitanja ovog članka biti u stanju da mnogo lakše protumačite snove u kojima se pojavljuje telefon kao dominantan motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati telefon?

Videti telefon u snu. Ako ste u snu samo videli telefon, onda je to znak da ste vi jako stabilna osoba u realnom životu. Vi ste zadovoljni sobom i svojim životom i ništa trenutno ne biste menjali. Ispunjeni ste u emotivnom smislu a i posao vam ide od ruke. Sanjarica predviđa i da će vam naredni period biti isto tako uspešan, pa nema razloga da brinete.

Sanjati telefonski razgovor. Ukoliko ste u snu videli ili čuli neki telefonski razgovor, onda je to znak da vi nekome u realnom svetu želite da prenesete neku informaciju. Vi verovatno imate neke lepe vesti koje biste rado voleli da podelite sa drugima.

Alternativno, ovaj san može da ukazuje na to da se na javi osećate usamljeno i da čeznete za društvom. Ovaj san se može tumačiti na još jedan način. Naime, vi možda očekujete da vam neko saopšti neke važne vesti i jako ste nestrpljivi da ih čujete.

Sanjati da razgovarate sa voljenom osobom. Ako ste u snu videli kako razgovarate sa voljenom osobom, onda je to loš znak. Sanjarica najavljuje da za vas dolazi period patnje i razočaranja. Moguće je da će vas partner toliko razočarati da dugo posle toga nećete moći da se oporavite.

Sanjati kako je telefon isključen ili pokvaren. Ako ste u snu videli da je telefon isključen ili je bio pokvaren, onda je to znak da vi u realnom životu nećete imati priliku da nekome saopštite neku važnu vest. Takođe, vi se možda i plašite da na vreme nećete čuti neku bitnu vest. Sve vas to čini jako nervoznim i ta vaša nervoza se verovatno refektovala u snu, pa ste zato i sanjali pokvaren ili isključen telefon.

Sanjati da vidite mobilni telefon. Ako ste u snu videli mobilni telefon, onda je to znak da vas u narednom periodu očekuju veoma važni i hitni poslovi. Imaćete jako puno obaveza, zbog kojih ćete čak možda morati da prekinete ili odložite odmor koji ste planirali. Moguće je da nećete uspeti da ostvarite svoje planove.

Ipak, sanjarica vam savetuje da ne očajavate jer ništa ne traje večno. Uz malo više truda i zalaganja uspećete da završite sve obaveze i da izađete iz loše situacije u kojoj ste se našli.

Sanjati razgovor preko mobilnog telefona. Ukoliko ste sanjali da sa nekim pričate na mobilni, onda je taj san simbol za ljubav na daljinu. Naime, moguće je da ste u nekoj vezi gde je partner daleko od vas. Ta razdvojenost je upravo najbolja provera vaše ljubavi. Na taj način ćete otkriti da li su među vama iskrene emocije i koliko je vaša ljubav jaka.

Sanjati da ste bacilli mobilni telefon. San u koje ste bacilli mobilni telefon, ukazuje na to da ćete vi zbog voljene osobe biti spremni da se promenite. Zapostavićete druge obaveze i druge ljude, samo da biste što više vremena provodili sa voljenom osobom.

Sponzorisano:
Loading...