Sanovnik tepih – Šta znači sanjati tepih?

Prema nekim tumačenjima, tepih kao motiv u snu predstavlja način da se odbranimo od surove realnosti, ali takođe može bitii simbol bogatstva i raskoši. Sanjarica ove snove često tumači i kao opomenu da bi trebalo da se suočite sa svojim strahovima i problemima u realnom životu, koje već dugo potiskujete.

Da biste otkrili pravu simboliku vašeg sna, važno je da se prisetite kako je tepih izgledao i u kojoj situaciji ste ga sanjali. U nastavku ćete videti neke od uobičajenih snova o tepihu i načine na koje se oni tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati tepih?

Sanjati da vidite tepih. Ukoliko ste sanjali da ste videli tepih, onda je to znak da ćete se naljutiti na nekoga iz vaše porodice ili familije. Verovatno će vaši rođaci želeti da upravljaju vašim vremenom i previše će se mešati u vaš život. To vam neće biti po volji i zato ćete verovatno doći u konflikt sa njima.

Sanjati da kupujete tepih. Ukoliko ste u snu videli kako kupujete tepih, taj san znači da ste vi jako realni po pitanju svojih ambicija i ciljeva i da zato sa lakoćom uspevate da rešite sve što zamislite. Ovaj san vam takođe najavljuje veliki uspeh na poslovnom planu koji možete očekivati u narednom periodu.

Sanjati da postavljate tepih. Ukoliko ste u snu videli kako postavljate tepih, onda taj san obično znači da vi trenutno započinjete, odnosno postavljate, neki novi projekat na poslu.

Takođe, san u kojem postavljate tepih može biti znak da vi pokušavate da se rešite briga i problema koji vas muče i da učinite svoj život još boljim i udobnijim.

Sanjati kako gazite po tepihu. Ako ste sanjali kako gazite po tepihu, to znači da će vas partner ili neki saradnik sa posla u narednom periodu razočarati. Ta osoba će izigrati vaše poverenje i dovešće vas u jako neprijatnu situaciju.

Ovaj san bi trebalo da vas upozori da malo manje verujete ljudima i da budete obazriviji u narednom periodu. Znajte da nisu svi tako iskreni i dobrodušni kao što se predstavljaju.

Sanjati da čistite tepih. Ako ste u snu čistili tepih, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Vi ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve, iako vam je to u jednom momentu delovalo nemoguće.

Sanjati da ste odneli tepih negde. Ako ste sanjali kako ste negde odneli tepih, taj san ukazuje na to da ste vi jako neodlučna i nepouzdana osoba. Vi menjate svoje stavove i mišljenja iz dana u dan i ljudi ne mogu da se oslone na vas. Naš savet je da budete malo odlučniji kako ne biste izgubili neke iskrene prijatelje.

Sanjati magični tepih. Ukoliko ste u snu videli magični tepih poput ćilima koji je imao Aladin, onda vi u stvarnom životu bežite od problema i živite u nekim svojim snovima. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da malo ozbiljnije shvatite život i da preuzmete odgovornosti koje se od vas očekuju, bilo da je u pitanju posao, emotivna veza ili neka druga sfera života.

Sanjati da tepih leti u vazduhu. Ukoliko ste sanjali kako tepih leti u vazduhu, onda je to znak da vi nećete uspeti da ostvarite svoje ciljeve i očekivanja. Verovatno su vaše ambicije prevelike, tako da vam sanjarica savetuje da se malo spustite na zemlju i da postavite sebi neke realnije ciljeve. Isto značenje ima i san u kojem ste videli sebe kako letite na tepihu.

Ovo su neki od snova u kojima se tepih javlja kao dominantan motiv, a videli ste da simbolika ovih snova može biti i pozitivna i negativna.

Međutim, ako ste nedavno kupili nov tepih ili ako ste ga možda nosili na pranje, onda se taj događaj samo reflektovao u vašem snu, tako da ne treba tražiti nikakvu posebnu simboliku tog sna.

Sponzorisano:
Loading...