Sanovnik tetka – Šta znači sanjati tetku?

Ukoliko ste nedavno bili kod tetke ili ako očekujete da vam tetka dođe u posetu, onda je moguće da ćete sanjati tetku. Tetka nije toliko čest motiv u snovima, ali svakako ima određenu simboliku, koja može biti kako pozitivna tako i negativna.

Da biste pravilno protumačili san u kojem vidite tetku, važno je da uzmete u obzir sve detalje i okolnosti koje ste sanjali, kao i celokupan kontekst vašeg sna. Samo tako ćete moći da otkrijete njegovu pravu simboliku.

U nastavku ćete videti neke od najčešćih snova u kojima se tetka javlja kao dominantan motiv, a pokazaćemo vam i kako se ti snovi tumače. Nakon toga biće vam mnogo lakše da sami protumačite svoj san u kojem ste videli tetku.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati tetku?

Sanjati da vidite tetku. Ukoliko ste sanjali da ste videli tetku, onda je to znak da vas u narednom periodu očekuje neka nagrada. Alternativno, ovaj san može značiti da će vas posetiti osoba koja vas jako voli i koja se trudi u svemu da vam ugodi. Ta osoba će vam verovatno doneti neki poklon kojem ćete se jako obradovati. Značenje ovog sna takođe može da zavisi od toga da li ste videli tetku po ocu ili po majci.

Sanjati tetku po ocu. Ukoliko ste sanjali svoju tetku po ocu, onda taj san znači da ste vi veoma nestrpljivi i brzopleti i da često radite neke stvari bez mnogo razmišljanja. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da budete malo strpljiviji i da staloženo donosite odluke, kako se kasnije ne biste kajali.

Sanjati tetku po majci. Ako ste u snu videli svoju tetku po majci, onda vam sanjarica najavljuje neki veliki novčani ili materijalni dobitak u narednom periodu. Najverovatnije je u pitanju neko porodično nasledstvo.

Sanjati kako razgovarate sa tetkom. Ako ste u snu razgovarali sa svojom tetkom, onda je to znak da će neka osoba biti surovo iskrena prema vama i da će vam reći istinu ma koliko ona bolela. Moguće je da će vas to malo povrediti, ali opet je bolje da znate istinu nego da živite u lažima.

Sanjati kako posećujete tetku. Ukoliko ste u snu posetili tetku, onda taj san ima negativnu simboliku. Naime, sanjarica najavljuje da vas u narednom periodu očekuje svađa sa ukućanima jer se nećete razumeti oko mnogih stvari.

Sanjati kako grlite tetku. Ukoliko ste sanjali kako grlite svoju tetku, taj san znači da ćete se u narednom periodu pomiriti sa osobom koja vam je draga a sa kojom niste neko vreme razgovarali. Vi ćete konačno odlučiti da popustite i da razgovarate sa tom osobom, kako biste rešili sve nesuglasice.

Sanjati kako se svađate sa tetkom. Ukoliko ste se svađali sa tetkom u snu, taj san odražava vašu posvećenost porodici. Naime, za vas je porodica uvek na prvom mestu i uvek nalazite vremena da budete sa svojim ukućanima.

Sanjati da vam tetka umire. Ako ste u snu videli da vam tetka umire, onda je simbolika ovog sna negativna. Ovaj san je znak da vas u narednom periodu očekuju problemi i teškoće na poslovnom planu, a mogući su i veći finansijski problemi.

Sponzorisano:
Loading...