Sanovnik tuča – Šta znači sanjati tuču?

Snovi o tučama nisu prijatni. Ako ste sanjali bilo kakav akt nasilja, poput šutiranja, udaranja, probadanja nožem, čupanja kose, ubistva i sl, takav san može da ukazuje da je potrebno da u narednom periodu donesete neke odluke.

Snovi o tučama najčešće označavaju sukobe i konflikte. San može da označava unutrašnju borbu sa teškim emocijama, sa ljudima ili životnim situacijama. Može da označava neki otpor ili pokušaje da se dokažete.

Nekad san o tuči može da označava da ste mnogo ljubomorni ili ogorčeni na nekoga. Nekad može značiti i da je potrebno da uložite svu svoju energiju da bi postigli neki cilj. San može da označava i pojačane emocije u toku neke svađe. Možda osećate da se ne dopadate ljudima ili da su neljubazni prema vama.

Ovakvi snovi mogu da odražavaju i vaše napore da se izborite sa nekim traumama ili sa problemima. Možda ne želite više da se borite sa nekim problemom ili ne želite da prihvatite nečije loše ponašanje prema vama.

San može da ukazuje i da ste počeli da se zalažete za sebe.  Nekad ovakvi snovi mogu da označavaju i neke aspekte vaše ličnosti koje su u sukobu. Nekada snovi o tuči mogu da budu odraz stvarnih sukoba u životu sa prijateljima, porodicom ili nekim drugim ljudima. Tuča u snu može da odražava i sukobe sa samim sobom.

Ako ste sanjali da se tučete sa nekim, trebalo bi da povedete računa da ne donosite prenagljene odluke.

Ovakav san može da ukazuje i da se u podsvesti borite protiv nečega što u potpunosti ne razumete.

Vrlo često snovi u kojima se vi tučete ili primenjujete nasilje nad drugima označavaju da ste vi ljuti na nekoga u svom životu i potrebno je da se suočite sa tim besom i oslobodite ga se.

San o tuči može da odražava i vaše pokušaje da se na neki način izrazite pred drugima. Ako ste u snu bili besni, to može da znači da trenutno očekujete neku pretnju.

Ako ste trenutno u periodu kad se borite da se dokažete ili ste trenutno u sukobu sa nekim ili ste ljuti, ovakvi snovi nisu retkost. Ako ste sanjali da niste vi ti koji su ljuti, već su to drugi ljudi u snu, morate da se zapitate da nekog niste uvredili nekim svojim agresivnim postupkom.

Snovi o tučama česti su kod žena koje imaju emotivne probleme.

Nekad se može dogodoti da tuča u snu najavljuje tuču u stvarnom životu.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati tuču?

Sanjati da se tučete sa nekim. Ako ste se u snu tukli sa nekim, takav san može da označava da vam se može desiti nešto što će vas zateći nespremne. To može da bude neki lep događaj koji će biti prijatno iznenađenje ili neki loš događaj koji vas može mnogo razočarati. Ovakav san može da najvljuje i neke dobre vesti koje ćete dobiti od neke osobe koja vam je vrlo bliska.

Sanjati da se tučete sa prijateljem. Ako ste se u snu tukli sa nekim svojim prijateljem, takav san verovatno nije dobar znak i može da ukazuje na gubitke.

Sanjati da se tučete sa poznanikom. Ovakav san može da označava da ćete dobiti neke dobre vesti uskoro.

Sanjati da se tučete sa nekim da bi sačuvali život. Ako ste sanjali ovakav san, on može da odražava vaša osećanja očaja zbog nečega. Možda doživljavate neki sukob zbog ljubomore trenutno. Možda se osećate ugroženo od nekoga ili nečega, ko pokušava nešto da vam nametne ili da vas dovede u neprijatnu situaciju. Ovakav san može da označava i sukobe sa ljudima koji vas vređaju. Nekad je ovakav san znak borbe da zadržite posao ili protiv neke bolesti. Možda se borite protiv neuspeha.

Sanjati da je neko počeo da vas tuče dok hodate. Ako ste sanjali ovakav san, on možda ukazuje da je potrebno da prevaziđete stres i prestanete da se brinete oko stvari koje se nisu dogodile i možda se neće ni dogoditi.

Sanjati da ste čuli vest da se neko tukao. Ovakav san može da označava da će vam se nešto neprijatno dogoditi.

Sanjati da gledate tuču. Ako ste gledali nekog kako se tuče u snu, takav san je verovatno dobar znak i može da označava da imate slobodu da organizujete svoj život kako želite, bez obzira na mišljenje okoline, i da se tako možete ponašati sve dok poštujete tuđa prava i prostor.

Sanjati da pokušavate da prekinete tuču. Ako ste sanjali da pokušavate da razdvojite nekog ko se tuče, takav san može da ukazuje da niste sposobni za pomiriteljski posao.

Sanjati da ste povređeni u tuči. Ako ste sanjali da ste povređeni u tuči, taj san može da označava vaše sklonosti da se mešate u tuđe stvari i dajete savete i mišljenja i kad se to od vas ne traži. Nezavisno od vaših dobrih namera da pomognete, trebalo bi da se malo kontrolišete i pustite ljude da donose svoje odluke bez vašeg mešanja.

Sanjati da ste pobeđeni u tuči. Ako ste sanjali da vas je neko pobedio u tuči, takav san može da označava niz neprijatnih dešavanja koja vam se mogu dogoditi u narednom periodu. Možda ćete donositi loše odluke vezane za vaše finansije ili posao. Ako tome ne posvetite pažnju, moglo bi se dogoditi da pretrpite velike gubitke i imanje pa čak i da bankrotirate.

Sanjati krv u tuči. Ako ste sanjali da se nalazite usred tuče i da neko od protivnika počinje da krvari, takav san može da ima veze sa izdajom poverenja. Možda vam san skreće pažnju da previše verujete svojim prijateljima i ljudima uopšte, a može se desiti da vas oni povrede i napadnu sa leđa onda kad se najmanje nadate.

Sanjati tuču pasa. Ako ste sanjali da gledate pse koji se tuku, takav san može da označava intenzivne emotivne sukobe koje proživljavate.

Možda san označava i vaša osećanja u vezi neke tuče koju očekujete. Moguće je da se san odnosi na veliku mržnju ili bes prema nekome.

Sponzorisano:
Loading...