Sanovnik udaja – Šta znači sanjati udaju?

Snovi o udaji imaju različita značenja, zavisno od toga da li je devojka sanjala sebe kao mladu ili neku drugu osobu, kao i u zavisnosti od partnera za kojeg se udaje u snu. Simbolika snova o udaji zavisi od mnoštva faktora i zato je važno uzeti u razmatranje ceo kontekst sna pre nego što počnete da ga tumačite.

Naravno, snovi o udaji se odnose na ženske osobe i u skladu sa tim ćemo vam i predstaviti neke od najčešćih snova o udaji i njihovo značenje.

Da li ste ikada sanjali svoju udaju i šta ste osećali u toku sna? Da li ste sanjali da se udajete za aktuelnog ili za bivšeg partnera? Ili možda za osobu koju ne poznajete? Ukoliko ste i sami sanjali svoju udaju, ovaj članak će vam sigurno biti jako zanimljiv i koristan.

Tumačenje sna – Šta znači sanjati udaju – da se udajete?

Sanjati kako se udajete za sadašnjeg dečka. Ako ste u snu videli kako se udajete za svog sadašnjeg dečka, onda je to znak da vas u narednom periodu očekuju lepa dešavanja i da će vaša veza postati još jača. Ukoliko ste sanjali ovaj san, vrlo je moguće da ćete zaista u skorije vreme odlučiti da stanete na ludi kamen i da izgovorite sudbonosno ,,da”.

Sanjati kako se udajete za bivšeg dečka. Ukoliko ste u snu videli svoju udaju za bivšeg dečka, onda je to znak da niste ispunjeni i zaljubljeni u realnom životu. Naime, osećate da vam je jako potrebna muška figura koja će vam pružiti ljubav i zaštitu.

Međutim, ovaj san se može tumačiti i kao vaša podsvesna želja da ponovo budete sa bivšim dečkom. Moguće je da vas je on nečim povredio i da još uvek patite za njim. U tom slučaju najbolje bi bilo da preispitate svoja osećanja.

Sanjati kako se udajete za svog prijatelja. Ako ste sanjali kako ste se udali za čoveka koji vam je prijatelj u stvarnom životu, onda je to znak da ćete doživeti određene promene na poslovnom planu.

Sanjati kako se udajete za nepoznatog muškarca. Ako ste sanjali kako ste se udali za muškarca kojeg ne poznajete, onda je to znak da ćete u narednom periodu doživeti neke probleme i neprijatne situacije, odnosno stvari se neće odvijati onako kako ste vi planirali. Moguće je i da ćete vi ili neko iz vašeg okruženja imati zdravstvenih problema.

Sanjati da se neko drugi udaje. Ako ste u snu videli kako se neka druga ženska osoba udaje, taj san ukazuje na to da će se u narednom periodu neko jako zaljubiti u vas i pokloniti vam svu svoju pažnju i ljubav. Ukoliko ste već u vezi, onda će ta veza postati znatno jača i stabilnija.

Ako ste sanjali da se zajedno sa svojim sadašnjim partnerom nalazite na proslavi tuđe udaje, onda to nije dobar znak. Ovakav san ukazuje na to da ćete imati veliki konflikt i svađu sa partnerom u narednom periodu.

Sanjati da udajete sestru ili najbolju drugaricu. San u kojem udajete svoju sestru ili najbolju drugaricu ima veoma pozitivno značenje i ukazuje na novčani dobitak koji vam sledi u narednom periodu.

Sanjati da se udajete u belom. Prema nekim tumačenjima, bela venčanica u snu ukazuje na moguću bolest pa čak i smrt u bliskoj budućnosti. Moguće je da ćete čuti loše vesti o nekoj osobi koja vam je bila veoma draga.

Sanjati da se udajete u crnom. Ako ste sanjali da ste obučeni u crno dok se udajete, taj san opet ima negativnu simboliku i ukazuju na neku nesreću koja vas može zadesiti u narednom periodu.

Kao što ste mogli videti, ovo su neki od najčešćih scenarija koje možete videti u snovima u kojima sanjate udaju. Naime, neki od ovih snova imaju pozitivnu simboliku, dok drugi predskazuju neka negativna dešavanja. U svakom slučaju, nadamo se da vam je ovaj članak bio interesantan i da ćete sada mnogo lakše moći da protumačite svoje snove o udaji. Ipak, ne zaboravite u obzir da uzmete sve detalje iz vašeg sna, jer samo tako ćete moći da otkrijete njegovo pravo značenje i simboliku.

Ukoliko mlada devojka koja je pred udajom sanja udaju, onda ovaj san može biti samo odraz njenog uzbuđenja i sreće povodom tog velikog čina. U tom slučaju, san o udaji ne mora imati nijedno od značenja koja smo spomenuli u ovom tekstu.

Sponzorisano:
Loading...