Sanovnik udes – Šta znači sanjati udes?

Snovi o udesima obično su upozorenje na loše stvari koje vam predstoje i skreću vam pažnju da se čuvate nekih opasnosti u životu.

U psihološkom smislu, udesi označavaju strepnju vezanu za lično dobro ili odbijanje da se preuzme odgovornost. Nekad takvi snovi označavaju i potrebu za pomoći.

Snovi o udesu mogu biti i posledica već doživljenog saobraćajnog udesa, jer i dalje podsvest proživljava taj događaj.

Snovi o udesima često mogu da budu posledica i činjenice da vas nešto ugrožava ili ste u opasnosti, čega vi niste svesni u budnom stanju. Ako ste, primera radi, sanjali da nešto nije bilo u redu sa vašim kolima ili neki sličan san, on je možda upozorenje da proverite njihovu ispravnost, jer san može da bude predznak neke nesreće koja se može dogoditi ako niste oprezni.

Nekada su snovi o udesima posledica realnih strahova koje imate od nekih situacija ili aktivnosti. Primera radi, ako ne volite avione i plašite se letenja, san o avionskom udesu može biti upravo posledica takvog vašeg straha. Nekada vaša podsvest upravo izaziva takve snove, kako bi vam pokazala da ishod ne mora biti loš i pomogla vam da prevaziđete takav strah.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati udes?

Sanjati da ste doživeli udes. Ako ste sanjali da ste bili žrtva udesa, takav san možda ukazuje da se plašite da vas neke okolnosti u životu mogu povrediti. Možda niste u potpunosti svesni šta je to što vas može ugroziti, ali se plašite da bi nešto nekontrolisano moglo da vas povredi na neki način.

Sanjati da ste uzrokovali udes. Ako ste sanjali da ste vi uzrokovali neki udes, takav san može biti posledica straha od gubitka kontrole nad svojim postupcima ili posledicama nekih svojih postupaka. Možda se čak plašite da ćete ostvarenjem nekih svojih ciljeva povrediti neke ljude. Često su ovakvi snovi povezani sa osećajem krivice, možda zbog neke vaše radnje, a nekad zbog svojih potreba.

Sanjati da je neko imao udes. Ako ste sanjali da je neko imao udes, takav san može da označava da imate posebna osećanja ili agresiju prema toj osobi. Ta osoba može da predstavlja i neki aspekt vaše ličnosti koji ne želite da izgubite.

Sanjati udes u kome je stradala vaša voljena osoba. Ako ste sanjali ovakav san, on je obično znak vaše duboke povezanosti sa tom osobom, i san je verovatno posledica vašeg podsvesnog straha da ne izgubite tu osobu.

Možda je takav san i odraz potrebe za promenom nekog aspekta vaše ličnosti, kako bi mogli da nastavite dalje sa svojim životom.

Možda je san znak da ste se previše vezali za neku osobu, pa je poruka sna da je malo pustite i date joj prostora.

Sanjati udes na moru. Ako ste sanjali da ste imali neki udes na moru, ovakav san može biti posledica vašeg straha od dubine i davljenja. Možda vaša podsvest pokušava da vam pomogne da se izborite sa ovim strahom.

Ovakav san može da označava i razočarenje u neke ljude ili neku osobu koju ste voleli u prošlosti.

Ako vas je voda skroz preklopila u snu, san može da ukazuje i da ste previše zauzeti ili okupirani u životu. Možda imate previše stvari ili obaveza o kojima razmišljate, pa bi trebalo da se preispitate šta je to što bi mogli da izbacite sa spiska.

Ako ste sanjali da pomažete ljudima da se spasu od davljenja, taj san može da ukazuje da pokušavate da zadržite neke aspekte ličnosti koji vam više nisu potrebni.

Sanjati udes broda. Ako ste sanjali da se nalazite na brodu koji tone, takav san može da označava da vam neko predlaže nešto što vama ne odgovara ili vas ne zanima. Ako ste uspeli da se spasete i pomogli drugima da se spasu, taj san označava da ćete verovatno izbeći da to uradite.

Sanjati automobilski udes. Ovakav san vrlo često je posledica automobilskog udesa koji ste već preživeli, i strahova koji su vam od toga ostali. Može biti i posledica vesti o udesu koje ste u skorije vreme gledali ili čuli.

Nekad taj san može da označava neke prepreke i probleme koje trebate da prevaziđete da bi ostvarili neke svoje ciljeve.

Ako ste sanjali da ste izgubili kontrolu nad vozilom i povredili nekog ko je stajao pored puta, takav san može da označava da ste u opasnosti da izgubite kontrolu nad svojim životom ili da možda povređujete ljude oko sebe, iako toga niste svesni. Nekada san o gubljenju kontrole nad autom može da bude stvarno upozorenje da proverite kočnice na svom vozilu.

Automobilski udesi su vrlo jak simbol u snovima i predstavljaju upozorenje za budućnost. Označavaju velika događanja u vašem životu, i to ona koja su nepovoljna za vas.

Sanjati da ste izazvali automobilski udes. Ako ste sanjali da ste kolima udarili drugi auto otpozadi, takav san može da označava vaše bezuspešne pokušaje da privučete nečiju pažnju.

San može ukazivati i na potrebu da preispitate svoj pristup drugim ljudima.

Sanjati da gledate udes automobila. Ako ste gledali druge koji se sudaraju kolima, san može da ukazuje da ste svedok nečijeg autodestruktivnog ponašanja koje dovodi do mnogo problema u njihovom životu.

Sanjati da očekujete udes automobilom. Ako ste sanjali da auto ide ka vama i udara vas, takav san može da ukazuje da biste mogli da budete povućeni na dno pod negativnim uticajem svog društva, ako niste pažljivi.

Sanjati da vam je prijatelj stradao u automobilskom udesu. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava neke nepredviđene okolnosti ili posledice nekih postupaka, kroz koje vaš prijatelj mora da prođe. Stvari koje mu se događaju mogu na neki način pogoditi i vas.

Sanjati avionski udes. Ako ste sanjali avionski udes, takav san može da odražava vaš strah od gubitka kontrole u nekoj situaciji. Nekad ovaj san ukazuje da bi trebalo da prihvatite da su neki delovi vašeg života van vaše kontrole i uticaja.

U nekim slučajevima ovakav san može biti i posledica vašeg straha da se neki projekti na kojima radite neće dobro završiti ili da nećete biti u stanju da završite neke obaveze i dužnosti.

Ako ste sanjali da se nalazite u avionu koji se ruši, takav san može da ukazuje da možda imate neke samoubilačke sklonosti.

Sanjati da ste preživeli avionski udes. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da ćete sami završiti sve svoje projekte i obaveze bez ičije pomoći.

Sanjati da gledate avionski udes. Ako ste sanjali da gledate avionski udes, takav san može da označava da bi trebalo da sami završite neke svoje projekte ili obaveze, bez oslanjanja na tuđu pomoć, koja bi u ovoj situaciji mogla samo da vam odmogne.

Sanjati udes voza. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje na nedostatak kontrole u nekim situacijama ili nad nekim situacijama.

Nekad ovakvi snovi mogu biti upozorenje na probleme sa finansijskim aspektima života.

Sanjati udes biciklom. Ako ste sanjali da brzo vozite bicikl i da ste doživeli udes, takav san može da označava vašu nestrpljivost da nešto saznate, ali i da će biti odlaganja u tome, zato što vi nemate kontrolu nad situacijom.

Sanjati udes motorom. Ako ste sanjali da ste doživeli udes motorom, takav san može da ukazuje da u želji da se oslobodite nekih obaveza, zaboravljate na svoju porodicu i njene potrebe.

Sanjati udes na putovanju. Ako ste sanjali da ste imali udes na nekom putovanju, takav san može biti odraz vašeg straha zbog nečeg što ste uradili u prošlosti.

Sponzorisano:
Loading...