Sanovnik veridba – Šta znači sanjati veridbu?

Veridba nije toliko čest motiv u snovima, ali može imati određenu simboliku. Nešto više o snovima u kojima se veridba javlja kao dominantan motiv videćete u nastavku ovog teksta.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati veridbu?

Sanjati svoju veridbu. Ukoliko ste sanjali svoju sopstvenu veridbu, onda je to dobar znak. Sanjarica vam najavljuje uspešan i lep period koji je pred vama. To se naročito odnosi na vaš odnos sa voljenom osobom u realnom životu.

Naime, vi ste jako zadovoljni svojom emotivnom vezom i partnerom kojeg ste izabrali i verovatno imate neke ozbiljnije planove. Ovaj san bi zapravo mogao da bude predznak za vašu sopstvenu veridbu i za brak koji vas očekuju u narednom periodu.

Sanjati tuđu veridbu. Ako ste u snu videli nečiju tuđu veridbu, onda vam sanjarica najavljuje velike troškove i izdatke koje možete očekivati u bliskoj budućnosti. Verovatno vas očekuju neka slavlja za koja ćete morati da odvojite veće sume novca.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem vidite tuđu veridbu može biti i upozorenje da se pripazite neke ženske osobe iz vaše okoline jer je moguće da će pokušati da vam naudi.

Sanjati da raskidate svoju veridbu. Ako ste sanjali kako raskidate svoju veridbu, onda je to znak da vas u stvarnom životu očekuju razni problemi i brige. U narednom periodu ćete verovatno imate probleme na poslovnom, ali i na emotivnom i porodičnom planu.

Sanjati verenike. Ako ste sanjali verenike, onda vas sanjarica upozorava da budete jako oprezni u narednom periodu i da dobro razmislite pre nego što donesete bilo kakvu odluku, naročito što se tiče nekih poslovnih projekata i angažmana. Ukoliko budete brzopleti može se desiti da ćete napraviti grešku koja će vas kasnije skupo koštati.

Sanjati verenike u crkvi. Ako ste sanjali da se verenici nalaze u crkvi, onda ovaj san simboliše vaša osećanja prema osobi u koju ne bi trebalo da budete zaljubljeni. Naime, vi osećate veliku grižu savesti na javi jer vam se sviđa osoba koja je zauzeta.

Sanjati svog verenika/verenicu kako trči. San u kojem ste videli da vaš verenik/verenica trči ima veoma negativnu simboliku i ukazuje na neki nesrećni slučaj koji će vas uskoro zadesiti. U pitanju čak može biti i smrt neke vama drage osobe, tako da ovaj san nije dobro sanjati.

Sanjati verenički prsten. Ukoliko ste u snu videli verenički prsten, onda taj san odražava vašu veliku želju za brakom u stvarnom životu.

Ako mlada devojka sanja veridbu. Značenje sna o veridbi se razlikuje ukoliko je veridbu sanjala neka mlada devojka. Naime, ovaj san znači da ta devojka neće imati sreće u ljubavi u narednom periodu i da će joj biti teško da nađe sebi pravog partnera.

Ovo su neki od najčešćih snova u kojima se veridba javlja kao glavni motiv. Kao što ste mogli videti, značenje ovih snova varira u zavisnosti od ostalih detalja u snu, kao i od celokupnog konteksta sna.

Međutim, ako ste nedavno bili na nekoj veridbi ili ako se približava vaša sopstvena veridba, onda ovaj san predstavlja samo refleksiju događaja iz stvarnog života. U tom slučaju nije potrebno tražiti nikakvu posebnu simboliku vašeg sna.

Sponzorisano:
Loading...