Sanovnik vetar – Šta znači sanjati vetar?

Snovi o vetru mogu imati različitu simboliku i mogu se tumačiti na različite načine. Prema većini tumačenja, vetar u snu predstavlja simbol za intelekt ili za osećanja. Kroz snove o vetru uglavnom nam naša podsvest šalje neke važne poruke, pa zato ove snove ne treba ignorisati.

Značenje sna o vetru zavisi od toga da li ste u snu videli oluju ili neki lagani vetrić itd. Dakle, važno je uzeti u obzir sve detalje iz vašeg sna kako biste ga pravilno protumačili. U nastavku ovog teksta ćete videti neke snove u kojima se vetar javlja kao dominantan motiv i videćete kako se ti snovi tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati vetar?

Sanjati lagani vetrić. Ukoliko ste sanjali lagani vetrić i toplo vreme napolju, onda je to dobar znak. Vi ćete u narednom periodu uživati u harmoniji i blagostanju i sa lakoćom ćete uspeti da ostvarite sve što ste naumili.

Sanjati olujni vetar. Ukoliko ste sanjali olujni vetar, taj san uglavnom ukazuje na oluju koja se dešava u vama samima. Naime, vi ste verovatno rastrzani između svojih sopstvenih želja i onoga što morate da uradite. U vama se vode velike borbe i muče vas razne dileme na javi.

Vi nikako ne možete da se opustite i da nađete svoj mir. Brige i problemi sve više okupiraju vaš um i vi ne znate kako da izađete iz te loše situacije. Loš period će se nastaviti i dalje, tako da bi ovaj san trebalo da vam posluži kao opomena da se pripremite za sve što dolazi. Ipak, sanjarica vam savetuje da ne padate u očaj, jer treba da znate da svakoj oluji dođe kraj, kako u snu, tako i u stvarnom životu.

Sanjati kako vam vetar dolazi sa leđa. Ukoliko ste sanjali da vam vetar dolazi sa leđa, onda je to dobar znak. Naime, u periodu koji dolazi pred vama je veliki uspeh koji ćete uspeti da ostvarite uz nečiju pomoć.

Sanjati kako vam vetar duva pravo u lice. Ako ste u snu videli kako vam jak vetar duva pravo u lice i kako vam smeta da dišete i da govorite, onda taj san ukazuje na moguće prepreke koje će se naći na vašem putu do cilja. Ovaj san bi trebalo da vam bude opomena da malo razmislite šta je to što vas u realnom životu sprečava da ostvarite svoj cilj i kako najlakše možete to da prevaziđete.

Sanjati da se borite protiv jakog vetra. Ukoliko ste se u snu borili protiv jakog vetra, onda je to opet dobar znak. U periodu koji dolazi vas očekuju veliki uspeh i sreća. Potrebno je samo da nastavite da se borite za sebe i za svoje ciljeve i vaš trud će se isplatiti.

Sanjati kako slušate da duva vetar. Ukoliko ste sanjali da slušate kako duva vetar, onda taj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na sreću koju ste dugo očekivali, a koja će konačno zakucati na vaša vrata. Dakle, u narednom periodu možete očekivati uspeh na poslovnom, ali i na ljubavnom planu. Sve će vam ići od ruke, tako da za vas nema razloga za brigu.

Sponzorisano:
Loading...