Sanovnik visina – Šta znači sanjati veliku visinu?

Ukoliko se plašite velike visine u realnom životu, snovi o visini vas mogu jako uznemiriti. Ovi snovi su često simbol moći i ambicija koje imate u realnom životu.

Takođe, ovi snovi mogu ukazivati na to da vi ne poštujete sebe dovoljno i da niste svesni svojih kvaliteta. Zapravo, snovi o visini mogu biti opomena za vas da počnete malo više da cenite sebe.

Ipak, značenje sna o visini varira u zavvisnosti od situacije koju ste sanjali i od svih ostalih detalja u snu. Preporučujemo vam da se prisetite što više detalja kako biste svoj san pravilno protumačili.

Snovi o visini se mogu tumačiti na različite načine i uglavnom su jako neprijatni. U ovim snovima se uglavnom osećamo bespomoćno i uspaničeno. Da li ste u snu samo videli veliku visinu ili ste se lično našli na nekoj velikoj visini? Da li ste tada osetili strah? Da li ste možda sanjali kako letite na velikim visinama ili kako padate sa velike visine? Sve su ovo okolnosti koje će uticati na značenje vašeg sna.

U nastavku možete videti neke od snova o visini i načine na koji se oni tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati veliku visinu?

Sanjati da ste videli veliku visinu. Ukoliko ste u svom snu samo videli veliku visinu, onda je to znak da će vas kolege sa posla verovatno potceniti i ogovarati. Moguće je da neće ceniti vaš rad i da će se truditi na svaki način da vas sabotiraju. Sanjarica vam savetuje da se ne obazirete previše na zle komentare, već da se trudite da svoj posao radite najbolje što možete.

Sanjati da ste na velikoj visini. Ako ste sanjali kako se nalazite na nekoj velikoj visini, onda taj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da vas u narednom periodu očekuje uspeh. Zahvaljujući svom trudu i zalaganju vi ćete uspeti da ostvarite svoj cilj i bićete jako zadovoljni sobom i svojim životom.

Sanjati da ste na visokom spratu u zgradi. Ako ste sanjali kako se nalazite na visokom spratu u nekoj zgradi, taj san opet ukazuje na neki uspeh koji ćete postići. Od visine sprata zavisiće i veličina vašeg uspeha. U svakom slučaju, simbolika ovog sna je pozitivna i nema razloga za brigu.

Sanjati da se plašite visine. Ako ste sanjali kako se plašite visine, onda vam sanjarica najavljuje neko iznenadno dešavanje u skorijoj budućnosti. Alternativno, ovaj san može značiti da vi nikako ne uspevate da ostvarite neke svoje ciljeve, ali ipak ne odustajete od njih. Naš savet je da budete malo realniji i da postavite ciljeve koji su u skladu sa vašim stvarnim mogućnostima.

Sanjati da ste pali sa velike visine. Ako u stvarnom životu imate strah od velike visine, snovi u kojima padate su jako česti i mogu biti veoma uznemirujući. Prema narodnim tumačenjima, ovaj san znači da u tom momentu naše telo raste i da se na neki način menja.

Sanjarica u ovom slučaju najavljuje neku bolest koja može zadesiti vas ili neku vama blisku osobu, a može ukazivati i na brige i probleme koji će se stvoriti u narednom periodu.

Takođe, snovi u kojima padate sa velike visine mogu da ukazuju na vašu nesigurnost u realnom životu. Vi nemate dovoljno samopouzdanja i niste sposobni da preuzmete kontrolu nad sopstvenim životom.

Sanjati da neko drugi pada sa velike visine. Ako ste u snu videli kako neko drugi pada sa velike visine, onda je to dobar znak. U narednom periodu vaše brige i problemi će nestati i vi ćete moći konačno da se opustite i da uživate u životu.

Sanjati kako letite visoko. Ako ste sanjali kako letite na velikim visinama, onda taj san simboliše vaše ambicije u realnom životu. Moguće je da ste sebi postavili neke ciljeve koji su teško ostvarivi. Zato bi najbolje bilo da se spustite malo na zemlju i da realno sagledate svoje mogućnosti. Samo tako ćete uspeti da ostvarite svoj cilj i da budete zadovoljni.

Ovo su neki od najčešćih snova u kojima se visina pojavljuje kao glavni motiv. Mogli ste da vidite da simbolika ovih snova može biti i pozitivna i negativna, zavisno od ostalih detalja u snu i od  celokupnog konteksta sna. Nadamo se da vam je ovaj članak bio koristan i zanimljiv i da ćete sada mnogo lakše moći da protumačite svoje snove o visini.

Sponzorisano:
Loading...