Sanovnik vojska – Šta znači sanjati vojsku?

Ako ste nedavno nekoga pratili u vojsku ili ako ste se i sami u skorije vreme vratili iz vojske, moguće je da će se to reflektovati u vašem snu i da ćete sanjati vojsku. Međutim, vojska kao motiv u snovima može imati različitu simboliku, pa ne bi bilo loše te snove protumačiti.

Prema većini tumačenja, san o vojsci ima pozitivnu simboliku i ukazuje na radost koja vas očekuje u bliskoj budućnosti.

Ipak, značenje sna o vojsci varira u zavisnosti od toga u kojoj situaciji ste sanjali vojsku, da li ste sebe videli u vojsci, kao i od mnoštva drugih okolnosti.

Da biste otkrili pravu simboliku vašeg sna, potrebno je da uzmete u obzir sve detalje koje ste sanjali, kao i celokupan kontekst vašeg sna.

U nastavku ćete videti neke od najčešćih snova u kojima se vojska pojavljuje kao dominantan motiv i videćete kakvo je značenje ovih snova.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati vojsku?

Sanjati da ste videli vojsku. Ukoliko ste sanjali da ste videli vojsku, onda taj san ukazuje na nešto lepo što će vam se dogoditi u narednom periodu. Takođe, imaćete uspeha na svim životnim poljima i sve će vam ići od ruke.

Prema nekim drugima tumačenjima koja nam donosi sanjarica, san u kojem ste videli vojsku može biti i simbol vaše borbe na javi. Naime, vi verovatno imate jako mnogo briga i problema i često dolazite u sukobe sa vama bliskim osobama. Konstantno ste pod stresom i ne znate kako da se izborite sa lošom situacijom koja vas je zadesila.

Sanjati da ste vi deo vojske. Ukoliko ste sanjali sebe kao člana vojske, onda taj san ukazuje na moguću svađu koju možete očekivati u narednom periodu. Takođe, ovaj san može ukazivati i na neku opasnost koja vas očekuje, tako da vam sanjarica savetuje da budete jako oprezni u narednom periodu.

Alternativno, san u kojem vidite sebe kao vojnika može da se odnosi i na vašu lojalnost i odanost ljudima oko vas. Jako ste pošteni i uvek se trudite da postupite pravilno i da nikoga ne oštetite i ne razočarate. Ljudi vas zbog toga izuzetno cene i poštuju.

Sanjati lepo obučenog vojnika. Ako ste sanjali vojnika kojem mnogo lepo stoji vojničko odelo, onda je to dobar znak. U periodu koji dolazi možete očekivati neke lepe vesti ili neku nagradu.

Sanjati da ste pobegli od vojske. Ako ste sanjali da ste pobegli od vojske, taj san znači da ćete vi biti razlog nečije sreće u narednom periodu.

Sanjati da je vojska pobedila. Ukoliko ste sanjali kako je vojska pobedila u nekoj od bitaka, onda ovaj san opet ima pozitivnu simboliku. U narednom periodu možete očekivati radosne momente kao i napredak na poslovnom planu. Ako ste imali ovakav san, za vas nema razloga za brigu jer će vam sve ići od ruke.

Sanjati da je vojska izgubila bitku. Ukoliko ste sanjali kako je neka vojska izgubila u bici, onda taj san znači da će vam se u skorije vreme pojaviti razni problemi i brige sa kojima ćete morati da se suočite. Ipak, nemojte očajavati već pokušajte mirno i staloženo da rešite svaku situaciju.

Sponzorisano:
Loading...