Sanovnik wc šolja – Šta znači sanjati wc šolju?

Da li ste ikada sanjali wc šolju? Verovatno vam taj san nije bio prijatan, ali da li ste se zapitali kakvu simboliku on nosi sa sobom?

Prema većini tumačenja, snovi u kojima je wc šolja glavni motiv imaju uglavnom pozitivnu simboliku i ukazuju na to da ćete se u skorije vreme osloboditi nekih negativnih emocija i problema koji vas već duže vreme muče.

Značenje sna o wc šolji će se razlikovati u zavisnosti od toga da li ste u snu samo videli wc šolju, da li ste sedeli na njoj ili ste videli neku drugu osobu kako vrši nuždu.

U nastavku ovog teksta ćete saznati nešto više o simbolici koju wc šolja ima u snovima.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati wc šolju?

Sanjati kako vidite wc šolju. Ukoliko ste videli wc šolju u snu, to je znak da ćete biti predmet ogovaranja nekih osoba u narednom periodu. Moguće je da vi odajete utisak uobražene osobe i da vas ljudi koji vas ne poznaju zbog toga ogovaraju. Ovaj san bi trebalo da vam bude opomena da razmislite o svom ponašanju i da pokušate da budete malo druželjubiviji sa ljudima oko vas.

Sanjati da je wc šolja prljava ili da je zapušena. Ako je wc šolja u vašem snu bila prljava ili zapušena, onda je to znak da vas muče jako loše misli i da ste prepuni negativnih emocija u realnom životu. Vi pokušavate da se oslobodite tereta koji nosite ali vam to ne ide za rukom. Sanjarica vam u ovom slučaju savetuje da pokušate da razmišljate malo pozitivnije jer naše misli se odražavaju na naše celokupno zdravlje.

Sanjati kako ste na wc šolji. Ako ste sanjali kako se nalazite na wc šolji i vršite nuždu, onda taj san znači da ste vi jako vredna i uporna osoba koja je spremna da radi bilo šta da bi zaradila novac. Moguće je da još uvek zavisite od roditelja kada je u pitanju novac i da ste čvrsto odlučili da uzmete život u svoje ruke i da postanete finansijski nezavisni.

Sanjati kako je neko drugi na wc šolji. Ukoliko ste u snu videli da se neka druga osoba nalazi na wc šolji i da vrši nuždu, taj san predskazuje važan razgovor koji vas očekuje u bliskoj budućnosti. Moguće je da ste sa nekom osobom već duže vreme u lošim odnosima i da ste konačno rešili da raščistite sve nesporazume i nesuglasice.

Sanjati da vi čistite wc šolju. Ako ste sanjali da čistite wc šolju, sanjarica vam poručuje da budete jako oprezni u narednom periodu kada je u pitanju vaš novac. Dobro razmislite pre nego što pozajmite svoj novac nekome jer moguće je da ćete biti prevareni. Takođe, dobro razmotrite bilo kakav ugovor koji potpisujete a koji ima veze sa novcem.

Ovo bi bili neki od uobičajenih snova u kojima se wc šolja pojavljuje kao motiv. Kao što ste mogli videti, simbolika ovih snova varira u zavisnosti od ostalih detalja u snu i od celokupnog konteksta sna.

Da biste otkrili pravu simboliku vašeg sna, potrebno je da uzmete u obzir sve detalje i okolnosti koje ste u snu videli.

Sponzorisano:
Loading...