Sanovnik žaba – Šta znači sanjati žabu?

Snovi u kojima vidite žabu mogu biti jako neprijatni i izazvati gađenje, ali ovi snovi uglavnom imaju pozitivnu simboliku. Oni ukazuju na nešto lepo što se trenutno dešava u vašem životu ili što vas očekuje u bliskoj budućnosti. Da li ste i vi nekada sanjali žabu? Kakve emocije ste osetili u toku sna i nakon buđenja?

Da biste otrkili pravo značenja sna o žabi, veoma je važno da uzmete u obzir sve detalje koje ste videli u snu i celokupan kontekst vašeg sna. Samo tako ćete moći da otkrijete njegovu pravu simboliku. Značenje sna o žabi će se razlikovati u zavisnosti od toga da li je žaba u vašem snu mirovala ili je skakala, da li ste je držali u ruci, da li je bila mala ili velika itd. Pa, da vidimo koji su to snovi o žabama i kako se oni tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati žabu?

Sanjati kako žaba miruje. Ako ste u snu videli kako žaba miruje, onda je to znak da će vam se u skorije vreme ostvariti neka velika želja. Vi ste možda čak i izgubili nadu da bi to nešto moglo da se ostvari i zato vašoj sreći neće biti kraja. Uverićete se da se dugogodšnji trud ipak isplatio i bićete jako zadovoljni sobom.

Sanjati kako žaba skače ili beži. Ako ste u snu videli kako žaba beži od vas ili kako skače, onda vas sanjarica upozorava da bi trebalo malo više da se koncentrišete na svoj cilj. Moguće je da vi često menjate svoje mišljenje i ideje i da niste u potpunosti posvećeni svome cilju.

Sanjati kako držite žabu u rukama. Ako ste u snu videli kako vi držite žabu u rukama, onda je to znak da se trenutno nalazite u veoma povoljnoj životnoj situaciji. Naime, sve se u vašem životu odvija po planu i ispred vas su brojne mogućnosti koje samo treba da prepoznate i na pravi način da ih iskoristite. Sanjarica vam predviđa da vas u narednom periodu očekuje dosta uspeha i sreće, sam ako budete na pravi način iskoristili sve prilike koje vam se pružaju.

Sanjati kako žaba krekeće. Ako ste u snu videli žabu koja krekeće, onda je to znak da u narednom periodu možete očekivati neke prijatne vesti i lepa dešavanja.

Sanjati kako ste jeli žabu. Ukoliko ste u snu videli kako ste jeli žabu, onda to znači da vam u narednom periodu sledi dosta problema sa partnerom. Takođe, moguće je da ćete imati lošu komunikaciju i sa prijateljima i poslovnim saradnicima. Zapitajte se da li je problem u vama i šta biste u svom ponašanju mogli da promenite.

Sanjati žabu koja je mala. Ako ste u snu videli malu žabu, onda taj  san ukazuje da su pred vama sreća i finansijksi dobitak. Takođe, imaćete dosta uspeha na ljubavnom i na poslovnom planu, tako da ne treba da brinete. Sanjarica vas samo upozorava da ne verujete previše ljudima jer nemaju svi dobre namere.

Sanjati žabu koja je velika ili uginula. Ako ste u snu videli žabu koja je veoma velika ili čak uginula, to nije dobar znak. Ovaj san predviđa neke loše situacije koje vas očekuju u predstojećem periodu. Moguće je i da ćete primiti neku lošu vest koja se može ticati direktno vas ili neke vama bliske osobe.

Ovo su neki od najčešćih snova o žabi. Kao što ste mogli videti, ovi snovi uglavnom imaju pozitivnu simboliku.

Ipak, ako ste nedavno videli žabu u stvarnom životu, moguće je da je to ostavilo utisak na vas i da ste zato sanjali žabu. Poznato je da se često sve ono što nam se dešava na javi reflektuje u našim snovima. U tom slučaju, vaš san ne mora imati nikakvu posebnu simboliku.

Sponzorisano:
Loading...