Sanovnik zagrljaj – Šta znači sanjati zagrljaj?

Zagrljaj je čest motiv u snovima i može imati različitu simboliku. Zagrljaj obično simboliše vašu potrebu za bliskošću i sigurnošću ili čak samoljublje. Prema Fjordovim tumačenjima, zagrljaj u snovima može da simboliše i seksualnu želju.

Kako biste pravilno protumačili svoj san, važno je da se prisetite što više detalja koje ste u snu videli. Značenje vašeg sna će zavisiti od toga da li je neko vas zagrlio u snu ili ste vi nekoga zagrlili, da li je u pitanju poznata osoba ili ne itd.

U nastavku ćete videti neke od najčešćih snova u kojima je zagrljaj glavni motiv. Ukoliko volite da tumačite snove i ako ste nekada sanjali zagrljaj, ovaj članak će vam biti jako interesantan i koristan. Pa, da počnemo.

Tumačenje sna – Šta znači sanjati zagrljaj?

Sanjati kako se grlite sa bliskom osobom. Ako ste sanjali kako se grlite sa osobom sa kojom ste bliski u stvarnom životu, to je znak da tu osobu jako volite i da na nju mislite čak i u snu. Ovaj san je dosta čest ukoliko osoba koju sanjate živi daleko i ukoliko je niste videli duže vreme. San o zagrljaju samo reflektuje vašu potrebu da zagrlite tu osobu.

Prema drugim tumačenjima, zagrljaj sa prijateljem ili prijateljicom u snu nema pozitivnu simboliku. Naime, ovakav san može da predskazuje neku nesreću koja vas može zadesiti u narednom periodu.

Sanjati kako se grlite sa nepoznatom osobom. Značenje sna o zagrljaju sa nepoznatom osobom zavisi od toga da li je u pitanju osoba istog ili suprotnog osoba. Naime, ako ste sanjali da se grlite sa nepoznatom osobom koja je suprotnog pola, onda taj san ukazuje na nedostatak bliskosti u vašem životu. Moguće je da trenutno nemate partnera i da vam je potrebna bliskost.

Međutim, ako je u pitanju zagrljaj sa osobom istog pola, onda taj san ukazuje na to da ste vi spremni za nova poznanstva i nova prijateljstva. Imate svoje stare prijatelje, ali uvek volite da upoznajete nove ljude i da se družite. Jako ste komunikativni i druželjubivi i nikako vam ne prija samoća.

Alternativno, ovaj san može da znači i to da treba da budete oprezni pri sklapanju novih prijateljstava, jer veoma je malo pravih i iskrenih prijatelja u današnje vreme.

Sanjati kako se grle nepoznate osobe. Ukoliko ste u snu videli kako se grle neke nepoznate osobe, onda taj san ukazuje na vašu potrebu da budete bliski sa nekim i da ostvarite pravu ljubav.

Prema drugom tumačenju, zagrljaj dve nepoznate osobe ukazuje na prevaru koju možete doživeti u vezi ili u braku. Moguće je i da ćete vi načiniti prevaru jer će vam se u narednom periodu pojaviti osoba koja će vam se mnogo dopasti. Neminovno je da ćete se udaljiti od svog sadašnjeg partnera, mada nećete želeti da ga povredite.

Ovo su snovi o zagrljaju koji se najčešće sanjaju. Kao što ste mogli videti, zagrljaj u vašim snovima može da ima i pozitivno i negativno značenje, u zavisnosti od ostalih okolnosti u snu. Ne zaboravite da se prisetite samog konteksta sna i sporednih stvari koje ste u snu videli, kako biste mogli da otkrijete njegovu pravu simboliku.

Sponzorisano:
Loading...