Sanovnik zastava – Šta znači sanjati zastavu?

Snovi u kojima je zastava glavni motiv mogu da imaju različita značenja i simboliku, u zavisnosti od svih ostalih detalja koji se pojavljuju u snu.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati zastavu?

Sanjati zastavu svoje zemlje. Ukoliko ste u snu videli svoju nacionalnu zastavu, taj san ukazuje na mir i harmoniju koji vas očekuju u narednom periodu. Međutim, ako se trenutno borite za nešto, onda vas očekuju pobeda i uspeh.

Sanjati zastavu neke druge zemlje. Ukoliko ste u snu videli stranu zastavu, taj san znači da će vas razočarati prijatelj kojem ste jako verovali. Izgubićete poverenje u tu osobu i bićete jako tužni zbog toga. Alternativno, ovaj san može da bude simbol nekih svetskih pitanja.

Sanjati kako mašete zastavom. Ukoliko ste u snu mahali zastavom, onda ovaj san predstavlja upozorenje za nešto što vas očekuje u skorije vreme.

Sanjati kako zastava leprša na vetru. Ako ste sanjali kako zastava leprša na vetru, onda to nije dobar znak. U narednom periodu zadesiće vas neka nevolja, pa ćete morati mnogo da se potrudite da izađete iz teške situacije.

Sanjati da nosite zastavu. Ukoliko ste u snu videli kako nosite zastavu, to je znak da ćete prolaziti kroz jako težak period što se tiče vašeg privatnog života. Ipak, na poslovnom planu će situacija biti sve bolja pa vas očekuje veliki napredak u karijeri.

Sanjati kako vam se signalizira zastavom. Ukoliko ste imali ovakav san, sanjarica vas upozorava da vodite više računa o zdravlju jer u narednom periodu možete imati zdravstvene tegobe. Takođe, treba da obratite i malo više pažnje na reputaciju koju imate u svom okruženju, jer je moguće da će vas pratiti loš glas.

Sanjati kako spuštate zastavu. Značenje sna u kojem spuštate zastavu zavisi od toga u koje vreme je spuštate. Ako ste zastavu spuštali u odgovarajuće vreme, na primer za vreme zalaska sunca, onda ovaj san ukazuje na materijalni dobitak koji vas očekuje u narednom periodu. Međutim, ukoliko ste u snu zastavu spuštali u neko vreme koje nije odgovarajuće, onda je moguće da vas očekuje neki gubitak, a takođe ćete se i razočarati u prijatelja kojem ste jako verovali.

Sanjati zastavu bele boje. Bela zastava u snu je simbol predaje. Ukoliko ste se dugo borili za neki cilj, moguće je da ćete u narednom periodu izgubiti sve nade i odustati.

Sanjati zastavu crvene boje. Crvena zastava u snu je upozorenje da se čuvate opasnosti koja vas očekuje u narednom periodu.

Sanjati zastavu šarene boje. Šarena zastava u snu je uvek simbol uspeha i dobrih rezultata koje ćete postići.

Sponzorisano:
Loading...