Sanovnik zec – Šta znači sanjati zeca?

Ukoliko posedujete zeca ili ako ste nedavno videli zeca, onda je moguće da ćete ga sanjati. U tom slučaju vaš san ne mora imati nikakvu posebnu simboliku.

Međutim, ako niste imali nikakav kontakt sa zečevima, ako niste videli zeca niti pomislili na ovu životinju, onda vaš san o zecu svakako nosi određenu simboliku sa sobom. Ukoliko biste voleli da saznate šta znači ovaj san, nastavite sa čitanjem ovog teksta.

U snovima zec nije toliko čest motiv, ali kada se pojavi on uglavnom simboliše sreću, uspeh, plodnost i toplinu. U mnogim slučajevima zec u snovima može imati seksualnu konotaciju i ukazivati na to da bi trebalo malo više da kontrolišete svoj seksualni život.

Takođe, značenje vašeg sna će zavisiti i od toga da li ste videli u snu belog ili crnog zeca, da li ste jurili zeca, da li ste ga ulovili, da li ste možda pucali u zeca ili ste ga jeli.

Sve ove okolnosti imaju svoje značenje i mogu uticati na značenje vašeg sna. Pokušajte detaljno da analizirate san u kojem ste videli zeca i pokušajte da se prisetite što više stvari iz sna. Samo tako ćete moći da ga protumačite na pravi način. A sada ćemo videti koji su to snovi u kojima se zec pojavljuje kao dominantan motiv i šta oni znače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati zeca?

Sanjati da vidite zeca. Ako ste sanjali da ste videli zeca u snu, taj san ukazuje na neku neočekivanu posetu koju ćete imati u skorije vreme.

Sanjati belog zeca. Beli zec u snovima ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da će vam neko u ljubavi biti veran, kao i to da ćete vi biti verni nekome. Takođe, beli zec u snovima simboliše pravi put kojim bi trebalo u životu da idete. Pokušajte da se setite šta je tačno beli zec radio u vašem snu i kakvu vam je poruku preneo.

Sanjati crnog zeca. Ako ste u snu videli zeca crne boje, onda to nije dobar znak. Naime, vi se jako plašite toga da sa nekim budete intimni. Sanjarica vam u ovom slučaju savetuje da budete malo slobodniji i da se ne plašite da pred drugima pokažete svoja osećanja i želje. U ovom snu zec ima uglavnom seksualnu simboliku, pa bi trebalo da razmislite malo o svojoj seksualnosti i šta je to što vas sprečava da se sa nekim opustite i da uspostavite bliskost.

Sanjati kako zec skače. Ako ste u snu videli zeca koji skače, onda je to simbol plodnosti. Taj san znači da ćete u narednom periodu biti okruženi sa dosta dece, odnosno da ćete imati prinove u porodici. Moguće je da ovaj san sanjate upravo kada vi očekujete bebu.

Prema tumačenjima koja nam donosi sanjarica, ovaj san može ukazivati i na to da vi niste dovoljno posvećeni nekom svom cilju i da stalno menjate interesovanja i stavove. Zbog toga mnogi vaši prijatelji ne mogu da se oslone na vas i smatraju vas nestabilnom i nepouzdanom osobom.

Sanjati da zec beži od vas. Ako ste sanjali kako je zec bežao od vas, to je onda loš predznak. U periodu koji sledi vi ćete verovatno doživeti neki veći gubitak. Najverovatnije će u pitanju biti neki novčani ili materijalni gubitak, ali može se desiti da izgubite i osobu koja vam znači. Zato vam sanjarica savetuje da vodite više računa o novcu, ali i o tome kako se ponašate sa osobama do kojih vam je stalo.

Sanjati da ste ulovili zeca. Ako ste u snu videli da ste ulovili zeca koji je bežao od vas, onda je to znak da ćete u narednom periodu imati dosta sreće u takmičenjima. Ukoliko ste imali ovaj san, ne bi bilo loše da se oprobate u nekoj od igara na sreću.

Sanjati da vas zec grebe ili ujeda. Ukoliko ste u snu videli kako vas zec grebe ili ujeda, taj san može biti upozorenje za vas da se malo više posvetite svom partneru i da vodite više računa o odnosu koji imate sa dragim osobama. Veoma je verovatno da će vas neka draga osoba razočarati u skorije vreme. Zato bi trebalo da budete oprezniji i da manje verujete ljudima.

Sanjati zečeve kako trče. Ukoliko ste u snu zaista videli zečeve koji trče, taj san znači da će se o vama širiti razni tračevi i glasine. Pokušajte da razmislite ko bi to mogao biti i pokušajte na vreme da se distancirate od tih osoba.

Sanjati kako se zec pojavljuje pa nestaje. San u kojem se zec na trenutak pojavio pa nestao ukazuje na to da se vi možda trenutno žrtvujete za nekoga u realnom životu.

Sanjati kako ste jeli zeca. Ako ste u snu videli kako ste jeli zeca, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Ako bolestan čovek sanja ovaj san, onda on ukazuje na skoro ozdravljenje. Ukoliko osoba koja je zdrava sanja da jede zeca, to znači da će u narednom periodu doživeti sreću i blagostanje.

Sanjati da ste pucali na zeca. Ako ste sanjali da ste pucali na zeca, taj san predstavlja upozorenje da vodite više računa o sebi, kako ne biste doživeli neku nesreću na putu.

Sanjati da ubijate zeca. San u kojem ste vi ubili zeca ukazuje na to da će vas izdati neka bliska osoba, moguće i neko od vaših ukućana. Prema drugim tumačenjima, vaš san može značiti da možete biti agresivni u nekim situacijama u bliskoj budućnosti.

Sanjati zečju šapu. Ako ste sanjali zečju šapu, onda je to dobar znak. U narednom periodu možete očekivati sreću i uspeh, ali trebalo bi malo manje da se oslanjate na sudbinu i da sami uzmete život u svoje ruke.

Sponzorisano:
Loading...