Sanovnik zemlja – Šta znači sanjati zemlju?

Zemlja se ne pojavljuje toliko često kao motiv u našim snovima, ali ima određenu simboliku i može se protumačiti na različite načine.

Da li ste vi nekada sanjali zemlju? Da li znate šta taj san može da znači? U ovom članku ćete saznati nešto više o snovima u kojima se zemlja javlja kao dominantan motiv.

Značenje snova o zemlji se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste sanjali plodnu zemlju ili zemlju koja je suva i ispucala, da li ste u snu ležali na zemlji ili ste orali zemlju, kao i od mnoštva drugih detalja i okolnosti. Zato je važno da uzmete u razmatranje sve detalje koji se tiču vašeg sna jer samo tako ćete moći da ga protumačite na pravi način.

Sada ćemo videti kakvi to mogu biti snovi o zemlji i šta oni znače. Nadamo se da će vam ovaj članak biti koristan i da će vam pomoći da lakše rastumačite slične snove.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati zemlju?

Sanjati zemlju koja je plodna. San u kojem ste videli bogatu i plodnu zemlju ukazuje na to da je vreme da ostavite prošlost iza sebe i da krenete u novu fazu svog života. Pred vama je period u kojem vas očekuje uspeh i zato treba hrabro da se suočite sa svim onim što dolazi.

Sanjati zemlju koja je ispucala i suva. San u kojem ste videli suvu i ispucalu zemlju ukazuje na to da ste trenutno jako neraspoloženi i da se osećate usamljeno. Verovatno nemate ništa što bi vas u životu pokrenulo i dalo vam motivaciju i snagu. Osećate se odbačeno u društvu i nemate nikoga sa kim biste podelili svoju tugu. Sanjarica vam u ovom slučaju savetuje da ne očajavate već da pokušate da mislite malo pozitivnije. Obratite više pažnje na neke lepe stvari kojima ste okruženi i verujte da će uskoro sve krenuti na bolje.

Sanjati kako ležite na zemlji. Značenje sna u kojem ste videli sebe kako ležite na zemlji zavisi od toga kakvo je vreme tada bilo. Naime, ako je vreme bilo toplo i sunčano, onda je to dobar znak i pred vama je miran i uspešan period. Vi ćete imati vremena za relaksaciju i druženje sa svojom porodicom i prijateljima.

Međutim, ako ste sanjali kako po lošem vremenu ležite na zemlji, onda je to znak da u narednom periodu možete očekivati neka jako bitna dešavanja. Ovaj san vam može poslužiti kao opomena da se pripremite za tu situaciju i da budete spremni da delujete. Kako biste rešili eventualne probleme koji dolaze, biće potrebno da se u potpunosti tome posvetite.

Sanjati kako vi posedujete zemlju. Ako ste sanjali kako posedujete zemlju, onda taj san odražava ono što vi zaista posedujete na javi. Takođe, ovaj san može da ukazuje na to da se vi jako plašite da ne izgubite nešto od svoje imovine i dobara koja ste nasledili ili koja ste svojim trudom i mukom stekli.

Sanjati da kopate zemlju. Ako ste u snu kopali zemlju, onda je taj san loš predznak. Naime, moguće je da ćete u periodu koji sledi imati dosta zdravstvenih problema, tako da bi možda trebalo da odete na lekarski pregled. Ovaj san vam može biti i upozorenje da vodite više računa o svom zdravlju. Takođe, san u kojem kopate zemlju može da ukazuje na to da će se neko od članova vaše porodice uskoro razboleti. Čuvajte svoje najmilije i vodite računa o njima koliko god možete.

Sanjati kako obrađujete zemlju. Ukoliko ste u snu obrađivali zemlju, onda vas sanjarica upozorava da ne započinjete nove poslove koji su nesigurni jer se može desiti da doživite neuspeh. Trenutno nije period u kojem bi trebalo da rizikujete i da se igrate sa poslom.

Sanjati kako prodajete zemlju. Ukoliko ste u snu videli kako prodajte zemlju, onda taj san ima jako negativnu simboliku i predskazuje smrt neke osobe. Naročito je opasno ako ovo sanja neka osoba koja je bolesna. Isto tako, ako ovaj san sanja neki čovek koji je bogat, to je znak da će uskoro ostati bez ičega. Sve u svemu, značenje ovog sna je veoma loše.

Sanjati da se zemlja rastvara. Ukoliko ste u snu videli kako se zemlja rastvara onda je to znak da vas u narednom periodu očekuju svađe sa ljudima koji vam ne žele dobro. Moguće je da ćete doći u sukob sa nekim i da ćete biti jako nervozni. Nećete moći da verujete koliko neki ljudi mogu biti zli i na šta su sve spremni.

Sanjati da propadate u zemlju. Ako ste sanjali kako ste propali u zemlju, taj san ima negativnu simboliku i ukazuje na gubitke koje ćete doživeti u bliskoj budućnosti. Moguće je da ćete izgubiti sve ono što trenutno posedujete, a to mogu biti ne samo materijalne stvari, nego i neke drage osobe.

Sanjati da jedete zemlju. Ako ste sanjali kako jedete zemlju, onda je to opet loš predznak. Zapravo, ovaj san najavljuje smrt neke osobe koja vam je jako bliska.

Sponzorisano:
Loading...