Ljubavni sati – Značenje sati i minuta

Ljubavna simbolika je prisutna u gotovo svim sferama čovekovog života. Ali da li ste čuli da postoje i takozvani ljubavni sati? Zapravo, vi preko gledanja u sat možete da otkrijete ljubavnu simboliku. Da biste je razumeli, važno je pre svega da znate šta su to ljubavni sati i minuti i kako se oni tumače.

U ovom članku ćete saznati nešto više o ljubavnoj simbolici vezanoj za sat i kako da otkrijete tu simboliku. Nakon čitanja ovog članka, gledanje u sat će vam postati verovatno mnogo zanimljivije. Pa, da počnemo.

Šta su ljubavni sati i kako se tumače?

Ljubavni sati su zapravo određeni položaji koje prave kazaljke na satu i svaki od tih položaja ima svoje određeno značenje što se tiče ljubavi. Zapravo, ti sati predstavljaju vreme kada se poklapaju sati i minuti, odnosno kada imaju istu vrednost. Prema ovoj simbolici, vi možete da otkrijete kakva je vaša trenutna ljubavna situacija, kao i to šta vas očekuje u ljubavi u bliskoj budućnosti.

Međutim, to ne znači da vi treba da gledate non stop u sat iščekujući takozvane ljubavne sate niti treba namerno da gledate na sat. Ukoliko ste namerno pogledali u sat kako biste videli poklopljene kazaljke, onda ova ljubavna simbolika nema značenje. Morate znati da se ljubavni sati računaju samo onda kada sasvim slučajno pogledate na sat. U nastavku ćete videti koji su to ljubavni sati i koja su njihova značenja.

Ljubavni sati i njihova značenja

Ljubavni sat 00:00 – Ovaj ljubavni sat znači da je neko u stvarnom životu jako zaljubljen u vas i da ne prestaje da misli o vama. Moguće je da vi niste ni svesni koliko vas ta osoba želi.

Ljubavni sat 01:01 – Ljubavni sat 01:01 ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da vi imate jako puno sreće u ljubavi i da će tako ostati i u narednom periodu.

Ljubavni sat 02:02 – Ovo je ljubavni sat koji nagoveštava skori susret sa osobom koja vas voli ili koju vi mnogo volite.

Ljubavni sat 03:03 – Značenje ljubavnog sata 03:03 je takođe pozitivno i ukazuje na to da je neko jako zaljubljen u vas i da vas voli.

Ljubavni sat 04:04 – Ukoliko ste slučajno pogledali u sat kada je bilo 04:04 sati, onda je to znak da postoji neka osoba koja nikako ne uspeva da vas zaboravi, iako to pokušava.

Ljubavni sat 05:05 – Ovaj ljubavni sat znači da će neko u skorije vreme jako da se zaljubi u vas i da ćete postati predmet nečijeg maštanja.

Ljubavni sat 06:06 – Ukoliko ste videli ljubavni sat 06:06, to znači da ćete se u narednom periodu pomiriti sa osobom sa kojom ste bili u lošim odnosima u poslednje vreme.

Ljubavni sat 07:07 – Ovaj ljubavni sat nema dobru simboliku. Ako ste na satu videli 07:07, to je onda znak da vas vaš partner vara ili da će vas prevariti uskoro. Moguće je da vi uporno verujete u laži svog partnera.

Ljubavni sat 08:08 – Ovaj ljubavni sat ukazuje na ljubomoru. Naime, moguće je da je neka osoba iz vašeg okruženja ljubomorna na vas ili da ste vi ljubomorni na neku osobu. Moguće je i da je u pitanju ljubomora u partnerskom odnosu.

Ljubavni sat 09:09 – Ljubavni sat 09:09 ukazuje na to da ćete uskoro imati telefonski poziv od osobe koju volite.

Ljubavni sat 10:10 – Ovaj ljubavni sat ukazuje na to da neka osoba sa plavom kosom jedva čeka da vas vidi. Ovaj ljubavni sat se odnosi kako na plavog dečka, tako i na plavu devojku.

Ljubavni sat 11:11 – Ako ste na časovniku ugledali da je 11:11, onda je to znak da imate sreće u ljubavi, odnosno da vas vaš partner iskreno voli.

Ljubavni sat 12:12 – Ovaj ljubavni sat ima seksualnu konotaciju i ukazuje na to da ćete sa nekim veoma brzo završiti u krevetu. Razmislite ko bi to mogao biti.

Ljubavni sat 13:13 – Ljubavni sat 13:13 ukazuje na to da dečko ili devojka sa smeđom kosom trenutno misli na vas i da želi da vas vidi.

Ljubavni sat 14:14 – Ovaj ljubavni sat ukazuje na to da neko ima veliku želju da vas poljubi.

Ljubavni sat 15:15 – Ovaj ljubavni sat znači da vas neko jako želi u tom momentu.

Ljubavni sat 16:16 – Ljubavni sat 16:16 predstavlja predznak za neku neprijatnost koju možete doživeti u skorije vreme. Takođe, u pitanju može biti i neka loša vest koju ćete čuti.

Ljubavni sat 17:17 – Ovaj ljubavni sat ukazuje na to da ćete se u narednom periodu poljubiti sa nekom osobom koja vam se jako sviđa. Razmislite ko bi ta osoba mogla biti i pripremite se za poljubac.

Ljubavni sat 18:18 – Ako ste ugledali ljubavni sat 18:18, onda vi ne treba da brinete za ljubav uopšte. Naime, vi imate mnogo sreće u ljubavi i pred vama je jako srećan period. Najverovatnije ćete doživeti ljubav koja će trajati za sva vremena.

Ljubavni sat 19:19 – Ovaj ljubavni sat ukazuje na to da neko potajno čezne za vama i da je zaljubljen u vas. Možda je to osoba iz vašeg okruženja koju vi i ne primećujete ili je neko ko vam se predstavlja kao prijatelj a zaljubljen je u vas.

Ljubavni sat 20:20 – Ako ste videli ovaj ljubavni sat na časovniku, onda je to znak da vas neko čeka. Moguće je da ne možete da se odlučite između dve osobe i da ste ih stavili na čekanje.

Ljubavni sat 21:21 – Ovo je još jedan ljubavni sat koji ima pozitivnu simboliku. Naime, ovaj sat  ukazuje na to da se vi dopadate osobi koja se vama jako dopada.

Ljubavni sat 22:22 – Ovaj ljubavni sat ukazuje na to da je pred vama susret sa vašom dragom osobom i da ste jako ushićeni zbog toga.

Ljubavni sat 23:23 – Ukoliko ste bacili pogled na sat upravo kada je bilo 23:23, onda je to znak da ćete uskoro dobiti neki zanimljiv predlog od vama drage osobe.

Upravo ste videli koji su to ljubavni sati i šta oni znače. Sada će vam sigurno biti mnogo zanimljivije da gledate u sat i da tumačite svoju ljubavnu situaciju. Kao što ste mogli videti, većina ljubavnih sati ima pozitivnu simboliku. Samo par njih ukazuje na nešto loše što možete očekivati u ljubavi u skorije vreme. Ipak, ne zaboravite da nikada ne treba namerno da gledate u sat i da ljubavna simbolika važi samo onda kada pogledate slučajno.

Mi smo vam prikazali neka univerzalna značenja ljubavnih sati. Međutim, ljubavni sati se mogu tumačiti i drugačije. Nekada se ljubavni sati čak dele na muške i na ženske, a postoji i specijalno značenje ljubavnih sati ukoliko pogledate na digitalni sat. Ti sati imaju svoju posebnu simboliku koja nije ništa manje zanimljiva.

Osim toga, postoje i ljubavni sati koji su praćeni raznim zadacima, odnosno svaki ljubavni sat sa sobom nosi neki zadatak. To su zadaci tipa da pozovete voljenu osobu, da zagrlite osobu pored vas, da izgovorite neku ljubavnu rečenicu ili da poklonite nekome nešto. U svakom slučaju, otkrivanje ljubavnih sati i njihovo tumačenje može biti jako interesantno.

Nadamo se da vam je ovaj članak bio zanimljiv i da ste se lepo zabavili. Od sada i gledanje na sat može postati prava zabava za vas, a mi vam želimo da što češće imate sreće da baš u pravom momentu pogledate na sat i da protumačite svoju ljubavnu situaciju.

Sponzorisano:
Loading...