Sanovnik jesti – Šta znači sanjati da jedeš?

Da li ste ikada sanjali sebe kako jedete? Ukoliko ste u realnom životu na dijeti, onda se kroz ovaj san samo reflektuje vaša podsvesna potreba za hranom.

Međutim, ovaj san takođe ima svoju simboliku i može se protumačiti na različite načine, u zavisnosti od ostalih detalja iz vašeg sna.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati da jedeš?

Sanjati kako jedete sami. Ako ste u snu videli kako jedete sami, onda taj san ukazuje na tužan period koji je pred vama. Naime, vi se osećate jako usamljeno i depresivno i osećate da nemate nikoga sa kim biste mogli da budete bliski. Na javi imate jako malo društva i gotovo sve u životu radite sami. Ako je to zaista slučaj i ako ste sanjali ovakav san, najbolje bi bilo da se zapitate zašto je to tako. Da li je u pitanju nešto kod vas što biste mogli da promenite i kako možete da uspostavite bolju komunikaciju sa ljudima.

Alternativno, san u kojem jedete sami može da bude simbol vašeg dobrog zdravlja. Vi ste verovatno u budnom životu izvrsna domaćica i ljudi vam se dive.

Sanjati kako jedete u društvu. Ako ste u snu videli sebe kako jedete u društvu, sanjarica najavljuje uspešan i lep period koji je pred vama. Naime, vi ćete doživeti uspeh u narednom periodu i bićete zadovoljni sobom i svojim napretkom.

Sanjati kako jedete vruće jelo. Ukoliko ste u snu videli kako jedete jelo dok je vruće, onda to znači da ćete u narednom periodu morati dosta da radite, čak i neke fizičke poslove.

Sanjati da niste jeli dovoljno. Ako ste u snu videli kako niste jeli dovoljno i kako ste ostali gladni, onda taj san može da znači da niste dovoljno ispunjeni na javi. Moguće je da niste zadovoljni svojim ljubavnim i seksualnim životom, ali ni odnosom koji imate sa prijateljima.

Sanjati kako odbijate hranu. Ako ste u snu videli sebe kako odbijate hranu, onda taj san simboliše vaš autoritet. Vi ste jako nezavisna osoba koja je sigurna u sebe i svoje sposobnosti i nikada se ne oslanjate na druge.

Sanjati kako pažljivo birate hranu. Ukoliko ste u snu videli kako pažljivo birate koju ćete hranu da jedete, to je znak da u vašem realnom životu postoji nešto što vas koči i što vas sprečava da ostvarite svoje ciljeve.

Sanjati kako vam neko sklanja hranu ispred nosa. Ako ste u snu videli kako vam neko sklanja hranu ispred nosa, onda to znači da će u skorije vreme vaši nadređeni na poslu da vam postavljaju razna pitanja i da razgovaraju sa vama o nečemu jako bitnom.

Sponzorisano:
Loading...