Sanovnik sestra– Šta znači sanjati sestru?

Sestra u snu je uglavnom vrlo dobar znak, i najčešće označava sreću, osim ako vaša sestra trenutno prolazi kroz težak i problematičan period, u kom slučaju takav san nije dobar znak i najavljuje teškoće i vama. Ako to nije slučaj, snovi o sestri najčešće označavaju napredak, dobro zdravlje i dug život.

Nekad taj san označava i neko obnavljanje koje ćete uskoro doživeti.

San o sestri može da označava i finansijske dobitke.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – Šta znači sanjati sestru?

Sanjati da ste videli sestru. Ako ste u snu videli svoju sestru, takav san može da označava da ćete dobiti neki poklon uskoro.

Sanjati da vidite sestrino lice. Ovakav san može da najavljuje brige, ali ako je sestra bila vrlo lepa u snu, san može da najavljuje da ćete se uskoro zaljubiti.

Sanjati da razgovarate sa sestrom. Ako ste razgovarali sa svojom sestrom u snu, takav san može da označava vašu ćudljivu i nepredvidivu narav.

Ovakav san može da označava i vašu izuzetnu veštinu komunikacije i dobrih odnosa sa okolinom, ali samo ako se niste svađali sa sestrom u toku razgovora.

Sanjati mlađu sestru. Ako ste sanjali svoju mlađu sestru i nešto radili sa njom, takav san može da ukazuje da su vaše brige za njenu budućnost i dobrobit opravdane. Možda ste sa razlogom previše zaštitnički nastrojeni prema njoj, zbog društva u kome je ili zbog nekih njenih nepromišljenih postupaka.

Sanjati polusestru. Ako ste sanjali polusestru, bez obzira da li je stvarno imate ili ne, takav san može da označava da se sve više ljudi interesuje za vas i vaše mišljenje. Nekad ovakav san može da označava i popularnost, a nekad i kritike onih koji smatraju da su pametniji i više znaju od vas. Nekad ovakav san može da označava i preveliko mešanje okoline u vaše stvari ili nečiji pokušaj da vas kontroliše.

Sanjati da vam je sestra stara. Ako ste sanjali da je vaša sestra starica, ovakav san verovatno nije dobar znak i može da ukazuje da ćete se razboleti ili dobiti neke loše vesti od voljene osobe.

Nekad može da označava i putovanje na kome ćete doživeti puno neprijatnosti.

Sanjati da vam sestra ima plavu kosu. San u kome je vaša sestra imala plavu kosu, iako je u stvarnosti nema, je verovatno dobar znak i može da označava bogatstvo i napredak.

Sanjati da vam sestra ima sedu kosu. Ako ste sanjali da je vaša sestra seda, ovakav san može da označava neiskrenost, nesigurnost, ogorčenost ili štetu.

Sanjati da vam sestra ima braon kosu. Ovakav san može vam najavljivati ljubav.

Sanjati da vam je sestra bez kose. Ako ste sanjali ovakav san, on može da najavljuje vaše srećno venčanje.

Sanjati da vam je sestra bolesna. Ako ste sanjali da vam je sestra bolesna, ovakav san verovatno nije dobar znak i može da najavljuje predstojeći smrtni slučaj u porodici.

Sanjati da vaša sestra umire. Ako ste sanjali ovakav san on može ukazivati na razdvajanje od prijatelja, rođaka ili komšija.

Sanjati da vam sestra nije živa. Ako ste sanjali da vaša sestra nije više živa, ovakav san je verovatno dobar znak i može da označava lep život i napredak. Ovakav san može da označava i veliku prevaru od strane nekog prijatelja.

Sanjati da imate probleme u odnosu sa sestrom ili da vam se ne dopada. Ako ste sanjali ovakav san, on verovatno nije dobar znak i može označavati da ćete doživeti negodovanje i prezir prijatelja zbog nekih laži koje je neko ispričao o vama.

Sanjati da se starate o svojoj sestri. Ako ste sanjali da vodite računa o svojoj sestri, takav san može da označava da trenutno niste poželjni u društvu svojih prijatelja ili porodice.

Ako je vaša sestra dete, takav san može da označava harmonične odnose sa partnerom.

Sanjati da vas je sestra nepozvana posetila. Ako ste sanjali iznenadnu posetu sestre, takav san može da označava vaš osećaj da vas u životu neko ili nešto stalno skreće sa puta ili vas ometa da nešto uradite. Nekada to može biti i posledica vašeg ličnog stava i neraspoloženja.

U nekim slučajevima ovakav san može da označava i izdaju i zapostavljane od nekoga sa kim ste nekada bili bliski i koga ste poštovali i obožavali.

Sanjati da je vaša sestra odsutna. Ako ste sanjali da vaša sestra ne postoji ili je jednostavno nema nigde, takav san može da označava vaš probuđeni poriv za nezavisnošću. Sestra u ovakvom snu simboliše vašu porodicu i rodbinu, pa ako vaša veza sa rodbinom nije jaka, san može da označava i vašu potrebu da prekinete veze sa rodbinom, iako toga možda niste svesni. Ovaj san se može odnositi na odnos sa nekim određenim rođakom, ali može da se odnosi i na čitavu vašu rodbinu.

Sanjati da vam je sestra u drugom stanju. Ako ste sanjali da vam je sestra trudna, takav san može da označava neke teškoće i neprijatnosti koje vam predstoje.

Sanjati da vam se sestra porađa. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da ćete uskoro osetiti olakšanje zbog nečega.

Sanjati da se opraštate od sestre. Ako ste sanjali da se opraštate od sestre, takav san može da označava vašu nemogućnost da se oslonite na osobe koje su vam bliske u teškim situacijama, kao i da možete da računate samo na sebe da prevaziđete izazove na koje nailazite.

Sanjati sestru koja umire. Ako ste sanjali ovakav san, on je verovatno upozorenje na teškoće koje vam predstoje. Verovatno će se problemi odnositi na finansije, pa može da se dogodi i da imate problema da obezbedite novac i za najosnovnije potrebe.

Nevezano od ishoda ovog sna, on je upozorenje da počnete da štedite i stavljate novac sa strane radi lične sigurnosti i mira.

Sanjati da otkrivate da imate sestru. Ako ste u snu iznenada saznali da imate sestru, takav san je dobar znak i može da označava ljubav, ali i neke vaše skrivene želje.

Sanjati sestru koja ne postoji. Ako ste sanjali da imate sestru, a u stvarnosti je nemate, takav san može da označava da ćete uskoro upoznati ljude koji će vam mnogo pomoći u budućnosti, bilo na poslu ili u privatnom životu. Ovakav san može da označava i da vaši pokušaji da izgradite odnose sa ljudima i napravite mrežu korisnih poznanstava dobro napreduju, pa na taj način možete da upoznate nekog ko vam može mnogo pomoći da napredujete u karijeri.

Sanjati da vam se sestra udaje. Ako ste sanjali da vam se sestra uskoro udaje, takav san može da najavljuje početak nove emotivne veze u vašem životu. Osoba sa kojom ćete biti u vezi će vam poklanjati mnogo pažnje i biti često u vašem prisustvu, pa se čak može i preterano vezati za vas.

Sanjati da vam se sestra osmehuje. Ako ste sanjali da vam se sestra smeje, takav san verovatno nije dobar znak i može da najavljuje sukobe sa nekom osobom sa kojom se inače ne slažete dobro. To može biti neki suparnik ili ljubomorni kolega sa posla. Najverovatnije će vam biti problem da prevaziđete sukob i izgladite odnose sa tom osobom. Ovakav san može da ukaže i da će druga osoba preduzeti prvi korak ka pomirenju.

Sanjati sestru koja nije živa. Ako ste sanjali sestru koja je preminula, takav san može da se povezuje sa konfuzijom i gubicima u životu. Možda imate problem na koji ne možete uopšte da se usmerite da bi ga rešili. Ovaj san može biti i posledica žaljenja zbog gubitka sestre koje još uvek osećate, posebno ako su vam roditelji još uvek živi ili ako je vaša sestra imala dece.

Sanjati nepoznatu čudnu ženu koja vam je sestra. Ako ste sanjali ženu čudnog izgleda koju inače ne poznajete, a koja vam je bila sestra u snu, takav san može da označava da će neko ko vam je mnogo blizak doživeti neku veliku sreću. Najčešće se tumačenje ovakvog sna vezuje za venčanja, pa se može dogoditi da vas neka osoba koja vam je vrlo bliska pozove na svoje venčanje. Nekad se ovakav san može odnositi na poziv na proslavu specijalnih godišnjica, a nekad i na objavu vesti o trudnoći. Ovaj san je svakako najava vaše radosti zbog sreće svojih prijatelja koja će i vas učiniti srećnim.

Sanjati da vam je sestra neka vaša koleginica sa posla. Ako ste sanjali da vam je neka vaša koleginica sestra, ovakav san možda označava da imate vrlo dobre odnose sa tom osobom u stvarnom životu. Nekad ovakav san može da označava i plodnu buduću saradnju sa tom osobom na nekom projektu. U nekim slučajevima ovakav san može da odražava da sumnjate u tu osobu i njene motive da vam se približi i bude u dobrim odnosima sa vama.

Sponzorisano:
Loading...